A
C

Vacatures

Bouw jij mee aan Woon- en Zorghuis Scheyvenhof? Heb jij met hart en ziel voor de zorg gekozen en ben jij altijd al op zoek geweest naar een kans om écht het verschil te maken, dan krijg je bij ons de ruimte om met aandacht en liefde te (ver)zorgen en te verplegen.

Verzorgende 3 IG (m/v)

Omvang van het dienstverband:
24 – 28 uur per week

Ingangsdatum dienstverband:
Per direct

Wie zijn wij?

Scheyvenhof is een uniek en kleinschalig Woon- en Zorghuis in het groene buitengebied van Heythuysen. Uniek aan ons concept is de ruime opzet van onze gerenoveerde boerderij met een prachtige tuin met grote terrassen.
Verder is er op het naastgelegen terrein een kleine mini camping die gedurende het seizoen zorgt voor een bruisende omgeving.
Het fraaie restaurant, met professionele open keuken en aangrenzende woonkamer vormt het levendige middelpunt van Scheyvenhof.
Hier wordt contact gemaakt.

Wie zoeken wij?

Om een goede invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verzorgende en/of verzorgende IG. Naast je diploma en ervaring is het heel belangrijk dat je een zorgprofessional bent die werkt met passie vanuit het hart. Naast de zorg en het welzijn van onze bewoners en hun naasten vinden we het belangrijk dat je verder een bijdrage levert in de hospitality.
Ben je mensgericht en weet jij wat belevingsgerichte zorg inhoudt? Dan ben je meer dan welkom hier op Scheyvenhof.

Wat bieden wij?

Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling bij het PFZW bieden wij jou;

Meer weten?

Voor meer informatie, neem contact op met:
Manager Zorg- en Welzijn
Miranda Princen
0475 – 72 32 31

Sollicitatie sturen

Bij gebleken geschiktheid vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag
In het belang van goede gezondheidszorg – waarin wordt vertrouwd op de professionaliteit en integriteit van het zorgpersoneel – hebben wij als zorgaanbieder de verantwoordelijkheid om het functioneren van iedereen binnen Scheyvenhof na te gaan. Dit doen we met een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Traineeships / stages

Scheyvenhof heeft regelmatig plek voor trainees en/of stagiair(e)s. Volg je een opleiding in de zorg op mbo- of hbo-niveau, opleiding SPW (niveau 4) of heb je een diploma ‘zorghulp’ of ‘helpende’? Wellicht kun je dan bij ons Woon- en Zorghuis aan de slag voor de verzorging en ondersteuning van onze gasten. Welke taken je precies gaat vervullen, is afhankelijk van je opleiding en (stage-)ervaring.

Interesse? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Verklaring Omtrent Gedrag
In het belang van goede gezondheidszorg – waarin wordt vertrouwd op de professionaliteit en integriteit van het zorgpersoneel – hebben wij als zorgaanbieder de verantwoordelijkheid om het functioneren van iedereen binnen Scheyvenhof na te gaan. Dit doen we met een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Vrienden van Scheyvenhof

We bundelen graag onze krachten met partijen in de regio die ons Woon- en Zorghuis een warm hart toedragen. Inwoners, bedrijven, verenigingen, stichtingen; iedereen kan vriend worden van Scheyvenhof. Dit kan door het leveren van een financiële bijdrage, maar we zien nog liever een bijdrage in natura.

Wilt u iets betekenen voor Scheyvenhof? Neem dan contact op om uw voorstel of uw mogelijkheden met ons te bespreken.

Contact